Espai Gironès es prepara de cares a una possible reobertura total el 23 de novembre

A dia d'avui hi ha 18 establiments oberts de serveis essencials

L’Espai Gironès de Salt es prepara per tornar a obrir totalment, el proper 23 de novembre si l’evolució de la pandèmia ho permet i es confirma finalment la data seguint, com fins ara, amb les mesures d’higiene i seguretat.

En aquests moments a l’Espai Gironès hi ha 18 botigues obertes en tractar-se de serveis essencials, degut a les darreres restriccions per fer front a la covid-19. Les botigues obertes són: Caprabo, La Sirena, Nespresso, Fnac (només la secció d’informàtica i telefonia); Alain Afflelou, General Òptica, la Farmàcia (que manté l’accés des de l’exterior i el servei de guàrdies), Movistar, Orange, Yoigo, All Electronics, Tecnogallery, Nice Nails, Kimono, Mister Minit, Feu Vert, Superpelu, Spejo’s; a més de la Gasolinera Repsol i l’Hotel B&B.

Des de la direcció del centre comercial s'assegura que és "un espai segur on en tot moment es compleixen escrupolosament amb les mesures adoptades per tal de garantir la màxima seguretat dels clients i dels treballadors". Des d'Espai Gironès es va instaurar mesos enrere un control del flux de trànsit i de l’aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l’ús d’ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic i punts d’entrega de mascaretes i guants.

D'altra banda, el centre ha estat certificat com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia de la covid-19.