Decathlon obre la seva botiga a Blanes entre llargues cues

L'establiment és la quarta botiga a la província de Girona

La cadena francesa d’equipament esportiu Decathlon va obrir ahir una botiga a Blanes (Selva), que suposa el quart establiment a la província de Girona.

El centre ocupa una parcel·la de 10.872 metres quadrats, amb una superfície útil de 2.978, dels quals 2.400 estan destinats a sala de vendes, i al seu costat hi ha una àrea d’aparcament amb 228 places.

La obertura arribava entre una gran expectació ja que s'esperava la seva instal·lació des de fa una dècada, moment en que la marca va anunciar la seva intenció de situar-se al municipi.

En compliment de les mesures de seguretat per prevenir l’expansió de la covid-19, Decathlon ha adaptat la superfície de venda total als 800 metres quadrats que permeten les directrius, reduint l’aforament i aplicant la resta de precaucions: distància, rentat de mans i mascareta obligatòries. La reducció de l’aforament, afegit a la gran quantitat de gent que s’hi va adreçar, va provocar que les cues d’espera s’allarguessin una mitjana d’entre mitja hora i una hora.

Per vetllar pel compliment de les mesures de seguretat, el mateix personal de la botiga, així com els guardes de seguretat, van comptar amb el suport de la Policia Local que va estar efectuant diversos controls al llarg del passat divendres per verificar que les cues a l’exterior de la botiga complien la distància de seguretat entre persones.