Detinguts tres nois per un robatori amb força en una casa de Colera

Dos d'ells tenen nombrosos antecedents i l'altre és menor d'edat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos nois i una noia per entrar a robar en una casa de Colera (Alt Empordà) forçant una porta i una persiana. Un dels joves i la noia tenen 19 anys i són de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres. Per altra banda, l'altre noi és menor d'edat.

Els fets van passar el diumenge 8 de novembre, quan a les dues del migdia els propietaris de la casa en qüestió van avisar als Mossos que algú havia entrat a robar al domicili. En arribar-hi, els agents van veure una persiana i una porta forçada i l'interior estava totalment regirat. Davant dels fets, la policia va començar a buscar per la zona fins que es va trobar els tres joves detinguts.

En veure'ls, els van identificar i escorcollar. Dins de tot el que portaven, es van trobar amb diversos objectes que no eren seus i que haurien estat robats de l'interior de la casa. Els tres identificats es van posar molt nerviosos després de l'escorcoll i van donar versions contradictòries entre ells, fins que van reconèixer els fets.

Per aquest motiu, els Mossos els van detenir per un robatori amb força a l'interior del domicili. Els dos detinguts majors d'edat compten amb diversos antecedents i ja han sortit amb càrrecs, després de passar a disposició judicial. Pel que fa al tercer jove menor d'edat, properament anirà a declarar davant de la fiscalia de menors de Girona.