Detingut a Cornellà del Terri per tenir una plantació de marihuana valorada en 211.500 euros

Van localitzar 1.141 plantes a l'interior de la masia

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 3 de novembre un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Banyoles, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van iniciar un mes enrere quan els mossos van saber que en una masia del nucli de Corts a Cornellà de Terri s’estava produint una defraudació de fluid elèctric. Immediatament els agents van fer gestions amb l’ajuntament per a conèixer qui vivia al mas.

El dia 3 de novembre, en presència dels llogaters, els agents van accedir a l’interior del mas. Durant l’escorcoll del pis superior van localitzar i comissar 1.141 plantes de marihuanaindoor de diferents mides. També van intervenir transformadors, làmpades, ventiladors, filtres, bombetes i fertilitzants entre d’altres. Davant les evidències, els mossos van detenir el fill del llogater.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior la substància comissada estaria valorada en més de 211.500 euros.

El detingut, que tenia antecedents, declararà davant l’autoritat judicial encarregada del cas quan sigui requerit.