La Policia Municipal de Girona sanciona 97 conductors per saltar-se el confinament de cap de setmana

El trànsit d’entrada i sortida a Girona cau un 45% durant el cap de setmana

El trànsit d’entrada i sortida a Girona s’ha reduït un 45% aquest cap de setmana respecte a l’anterior, a causa del confinament municipal decretat per la Generalitat de Catalunya. Concretament, entre el 23 i 25 d’octubre van accedir al municipi 13.115 vehicles, mentre que del 30 d’octubre a l’1 de novembre ho han fet un total de 7.236 vehicles. Aquestes són les dades que han recollit les càmeres que l’Ajuntament de Girona té situades en dos punts d’accés a la ciutat.

Per tal de fer complir la normativa, la Policia Municipal va posar en marxa un dispositiu específic de control de circulació en els accessos de la ciutat. En total, es van fer 107 controls des del divendres a les 6h fins avui a les 6h. En aquests dispositius s’han denunciat 97 persones per incomplir les restriccions de mobilitat.

D’altra banda, aquest cap de setmana el cos policial ha aixecat tres actes per no dur la mascareta, sis actes de sorolls per festes en domicilis i cinc actes per botellón i consum d’alcohol a la via pública en horari diürn. No s'ha aixecat cap acta per consum d'alcohol en horari nocturn.