Messi surt de Barcelona: què ve?

Aquest final d’estiu, tots els seguidors del Futbol Club Barcelona vam rebre la malaurada notícia, era possible que en Messi deixi el club. És cert que en els mesos de juliol i agost la premsa es nodreix de notícies que busquen l’escàndol per omplir pàgines, però sens dubte, per un moment tots ens hem plantejat la possibilitat que l’astre argentí abandoni el Barça després de jugar gairebé uns 20 anys. ¿Es real la possibilitat de que Messi deixi el club?

La resposta només la té el jugador, però les últimes imatges apunten que Messi s’està adaptant a l’equip de Ronald Koeman, el nou entrenador del Barça des de agost de 2020, i que ha establert bona relació amb els jugadors Coutinho i Ansu Fati. En aquest article explorem les opcions que té el jugador argentí en cas de deixar l’equip blaugrana.

Fitxa per un equip catarí

Tots sabem que les lligues de futbol dels equips del golf persa tenen els recursos necessaris per contractar les millors estrelles d’aquest esport. Leo Messi no seria el primer jugador que finalitza la seva carrera com a futbolista en un equip de països com Qatar, Arabia Saudita o els Emirats Àrabs Units. Per exemple, l'exjugador del Barça Samuel Eto’o va ser contractat per l’equip catarí Qatar Sports Club l’any 2018. Els resultats dels partits de fútbol, com el futur de Messi poden ser incerts, però molts aficionats tracten d’anticipar-se a webs d’apuestas deportivas i demostrar el seu coneixement de futbol. Amb el sou acumulat al llarg dels anys com a jugador, no sembla que Messi en vulgui més, però sens dubte és una realitat que els clubs dels països de la península Aràbiga invertirien per contractar Leo Messi com a estrella.

Es converteix en entrenador de futbol

Aquesta també és una opció que es pot contemplar. Leo Messi és un dels millors jugadors de tots els temps i amb la seva experiència i coneixement, podria entrenar a la pròxima generació de futbolistes.Leo, amb 33 anys, encara és jove per seguir jugant, però iniciar una carrera com a tècnic és una possibilitat. No obstant, la carrera del jugador argentí ha sigut molt intensa des de que només tenia 13 anys, pel que després d’haver format una família i tenir tres fills, seria totalment comprensible que decidís dedicar-se íntegrament als seus. 

Decideix expandir el seu patrimoni empresarial

Durant tots aquests anys, Leo Messi no només ha jugat a futbol de màxima qualitat, sinó que també ha reunit molts recursos que els seus familiars han pogut invertir amb bon olfacte. Actualment, Messi és un inversor molt important en el sector immobiliari, on s’ha dedicat a adquirir edificis d’oficines i residències. També és propietari d’una marca de roba i vi, "Lio". Messi podria dedicar els seus esforços i temps lliure a ampliar les seves empreses i provar en nous sectors, tot i que no hauria de ser fàcil gestionar tantes empreses.

En l’escenari actual, el més estrany seria estar en un club tota la seva carrera, però de moment, per a Messi, tot apuntava a això. Sigui quin sigui el seu futur, Messi sempre serà admirat pels seus seguidors.