Cinc detinguts, entre ells un menor, per haver robat dos vehicles a Girona

Els arrestats són joves d'entre 20 i 30 anys, veïns de Salt i Santa Coloma de Farners

En el primer cas una dotació de la Policia Municipal de Girona, que patrullava per la zona sud de la ciutat, va observar un vehicle que feia virolles i derrapades. Davant dels fets els agents van provar d'aturar-lo, i el moment en què els ocupants, en veure la presència policial, van baixar del cotxe i van fugir a peu cap a una riera pròxima, per amagar-se a les bardisses. Els policies van poder comprovar que el vehicle presentava el marc de la porta doblegat i el contacte forçat així com el pont fet.

Pocs moments després, van arribar més dotacions policials, i van iniciar la recerca de les persones. Finalment, van poder localitzar el conductor del vehicle quan intentava fugir per un carrer prop de la riera. Més tard, van localitzar amagades entre les bigues d'un dels ponts de la riera els altres dos fugitius. Tots tres van ser detinguts per un delicte de robatori i furt d'us de vehicle.

En els segon dels casos l'avís el va donar un veí que va veure una conducta estranya de dues persones que miraven insistentment els vehicles estacionats en un carrer de la zona sud de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar diverses dotacions policials. En arribar al lloc, els policies van poder comprovar que hi havia una furgoneta amb el vidre trencat i el contacte del vehicle amb el pont fet.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van saber cap a on haurien fugit els presumptes autors. Finalment, van poder identificar-los i detenir-los com a presumptes autors d'un robatori i furt d'us de vehicle i de danys ja que tots dos coincidien plenament amb les descripcions dels testimonis.