Presó per dos veïns de Riudarenes que tenien un centenar de plantes de marihuana a casa

Els dos arrestats estan acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues

Als dos detinguts se'ls acusa de presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues. Es tracte de Clotilde R. R., de 60 anys i Jose Luis S. D., de 54 anys, ambdós de nacionalitat espanyola, tots dos sense antecedents.

El domicili on hi havia les plantes és una casa aïllada, d'una sola planta amb terreny. Durant la investigació, la policia catalana va observar que les plantes sobresortien de la tanca perimetral, es podien observar des de l'exterior, i desprenien una forta olor característica.

En l'entrada i registre que es va efectuar el 23 d'agost els agents van comissar prop de 100 plantes de marihuana. Pel seu trasllat i pesatge va ser necessari un camió de la brigada municipal. Un cop desbrossades -sense troncs i branques- es van emplenar un total de catorze sacs de substància.

Durant la inspecció els agents van trobar plantes que s'estaven assecant en un estenedor de roba. Dins del domicili es va localitzar marihuana preparada, una agenda amb anotacions de comptes així com fulls de propaganda sobre les plantes. D'un despatx es va recollir una capsa amb bosses de marihuana preparades també per a la venda i quatre bàscules per fer el pesatge.