La música de Santi Balmes i la cuina dels germans Torres clouran el Gastromusical

Les entrades pel sopar+concert estan exhaurides i només n'hi ha de disponibles per al concert

Demà aquest artista serà l’ànima del grup català Love of Lesbian, que aprofitarà per presentar temes dels seus últims discos i també per interpretar cançons poc habituals i versions d’artistes com LouReed, Radiohead i Antonio Vega, entre altres. L’actuació de Santi Balmes tindrà un caire eminentment íntim ja que només amb la seva veu i la guitarra interpretarà les cançons sense artificis.
 
Abans, els germans Xavier i Sergi Torres, del restaurant Dos Cielos de Barcelona, oferiran un menú pensat especialment per la jornada i que començarà amb un aperitiu de crema de tavelles amb tòfona. De primer se servirà un royal de llamàntol i, de segon, jarret de vedella lacat amb salsafins. I de postres, cassís.
 
El Gastromusical 2012 acaba demà després de cinc jornades d’intensos concerts acompanyats, prèviament, pels menús dissenyats pels cuiners convidats per l’organització: el dia 1 van “actuar” la parella formada per Maïa Vidal i Montse Estruch, del restaurant El Cingle (Vacarisses); el dia 8, Anna Roig i Quim Casellas, de l’Hotel Casamar (Llafranc); el 15, CrisJuanico i Jordi Jacas, del Molí de l’Escala (L’Escala), i el 21, José Antonio Martín “Salao” i Marc Gascons, dels Tinars (Llagostera) .
 
En aquesta sisena edició el festival ha mantingut el seu vessant solidari mitjançant la col·laboració amb l’associació Catalunya contra el càncer, a qui es destinen els diners del sorteig que es fa després de cada concert.