Adif subhasta dos habitatges a Portbou per sota dels 50.000 euros

Es poden presentar ofertes fins el 2 de desembre

Adif ha posat a la venda, mitjançant subhasta pública, dos habitatges de la seva propietat situades al terme municipal de Portbou (Alt Empordà).

La primera d'elles, amb un preu mínim de licitació de 41.000 euros (sense IVA), està situada al Passatge Renfe. Té una superfície de 56,1 metres quadrats i disposa de tres dormitoris, saló, menjador, cuina, un bany i galeria-safareig.

El segon habitatge està ubicada a l'avinguda de França i compta amb una superfície de de 68,3 metres quadrats construïts repartida en dos dormitoris, saló, cuina i un bany. El seu preu mínim de licitació és de 46.000 euros (sense IVA).

El termini de presentació d'ofertes finalitza el proper 2 de desembre. Els interessats poden consultar informació sobre els habitatges i els plecs de condicions de la subhasta en la Delegació de Patrimoni i Urbanisme Nord-est d'Adif, o bé a través del web de l'entitat.

Aquesta actuació s'inscriu en el pla de racionalització d'actius que porta a terme Adif, amb l'objectiu de millorar l'eficiència en la gestió d'aquests actius, generar ingressos i reduir costos.

Aquest pla inclou tres tipus de mesures: posada en valor de el patrimoni immobiliari de l'entitat que no forma part substancial i imprescindible per al desenvolupament de la seva activitat, oferir als actuals inquilins d'habitatges de titularitat d'Adif passar a ser propietaris i optimitzar l'ús dels espais i dependències de caràcter intern.