L'Ajuntament de Tossa de Mar tanca la discoteca Sivas per molestar als veïns

L'empresa no ha presentat la documentació necessària per mantenir la seva activitat

Saladich ha explicat que el consistori ha decretat el tancament per "incompliment" reiterat de les condicions de la llicència atorgada el passat 5 d'agost del 2011", per no presentar la documentació necessària per realitzar la seva activitat i per produir molèsties als veïns d'aqueta zona de la població. "És lamentable que s'hagin de prendre aquest tipus de decisions quan s'han donat totes les facilitats per adequar l'activitat a la legalitat vigent", ha ressaltat l'alcaldessa.

La discoteca Sivas, situada al carrer Església - just davant de la seu de l'Ajuntament de Tossa de Mar- va canviar ara fa un any de titular. Aquest canvi estava condicionat al fet que els empresaris presentessin un estudi acústic que acredités que les emissions sonores a l'ambient exterior s'havien adaptat i complien amb el mapa acústic i les ordenances municipals. A més, la discoteca havia de tenir instal·lat un limitador de so amb registrador per tal d'assegurar que no se sobrepassessin els valors límits establerts. En aquest mateix escrit s'acordava que únicament es podia dur a terme l'activitat dins del recinte de la discoteca.

L'Ajuntament de Tossa de Mar ha confirmat que, durant tot aquest any, l'empresa no ha presentat la documentació ni ha pres les mesures requerides pel consistori. A més, ha realitzat activitats no autoritzades que han provocat les queixes dels veïns.