El Consell de la Selva finalitza el Programa 30 Plus amb un total de 39 contractacions

L'acció va destinada a persones majors de 30 anys

El Consell Comarcal de la Selva ha finalitzat el període contractació del Programa 30 Plus amb un total de 39 contractacions en diferents sectors i perfils professionals en empreses de la comarca de la Selva. Una xifra molt positiva si és té en compte la situació actual que estem vivint arran de la covid-19.

El programa 30Plus facilita a persones majors de 30 anys i aturades a inserir-se al món laboral i facilita ajuts a la contractació a l'empresa, una aposta que des de l’ens selvatà s’hi està treballant des de ja fa uns quants anys. 

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’aposta de l’ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur.

En aquest sentit, ha destacat el bon resultat que han tingut aquests programes – com Joves per l’Ocupació, Fem Ocupació, 30 Plus, Treball i Formació- en els darrers anys ja que en la major part dels casos moltes de les persones que participen en un programa d’aquestes característiques es reincorporen al món laboral.

Sens dubte, tal com ha dit Balliu, aquest és un dels principals objectius del Consell Comarcal de la Selva generar ocupació a la comarca de la Selva. En aquest sentit, ha assegurat que “ des de l’ens continuarem treballant perquè els ciutadans de la Selva puguin formar-se i millorar la seva ocupabilitat i en els casos que estiguin a l’atur puguin, a través dels diversos programes, tornar a accedir el món laboral. 

La setmana passada es va fer el tancament de la formació que s’ha dut a terme en el marc del Programa 30 Plus. En aquesta formació hi van participar un total de deu persones que s'han format en " Competències i estratègies personals pel manteniment del lloc de treball". Totes elles han estat contractes per empreses de la Selva en el marc d'aquesta aposta per les polítiques d'ocupació.  A l’acte de tancament, que es va fer l’entrega de diplomes, hi va participar el conseller d’Empresa i Ocupació, Eduard Colomé, que va instar els participants a “aprofitar aquesta oportunitat i que continuïn volent millorar en el seu dia a dia laboral”.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus”.