Dos detinguts en la persecució a uns lladres que van encastar un tot terreny contra una farmàcia a Blanes

Els Mossos segueixen la pista a una tercera persona que hauria fugit

La Policia Local de Blanes (Selva), conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, han detingut dos presumptes autors d’un intent de robatori perpetrat aquesta matinada en una farmàcia de Ca la Guidó. Es tracta del mateix establiment que ja va ser objecte d’un robatori, en aquell cas consumat, a mitjans del passat mes de gener.

Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les quatre de la matinada. Una veïna de la farmàcia ha informat des de casa seva que un vehicle amb tres ocupants s’estava encastant repetidament contra les pilones de davant l’establiment. La Policia Local ha enviat tres patrulles al lloc dels fets, frustrant l’intent de robatori i iniciant-se una persecució del vehicle, un tot terreny que ha fugit per la carretera GI-600 que va de Blanes a Tordera.

A la persecució s'hi han afegit els Mossos d’Esquadra i a la Policia Local de Tordera. La fugida ha finalitzat a la rotonda d’accés a l’autopista C-32, quan els ocupants del tot terreny han perdut el control del vehicle i s’han estavellat contra uns matolls, continuat la fugida camp a través.

Finalment, després de la persecució a peu, els agents de la Policia Local de Blanes han pogut enxampar un dels els dos ocupants amagat darrera uns matolls, mentre que al segon sospitós l’han detingut conjuntament amb els Mossos d’Esquadra. Els detinguts han estat traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Litoral i s’espera que avui passin a disposició judicial.

Posteriorment, s’ha recuperat el vehicle que han utilitzat els sospitosos per intentar el robatori frustrat, que havien abandonat al marge de la carretera després d’estavellar-se. Es tracta d’un tot terreny que va ser sostret a Vidreres, i que circulava amb unes plaques de matrícula de nacionalitat italiana, que originalment van ser tretes d’un cotxe d’alta gama de nacionalitat francesa, segons ha pogut esbrinar la Policia Local de Blanes.

Actualment, s’està darrera la pista del tercer ocupant del vehicle, sospitós d’haver intervingut també en l'intent de robatori, una investigació que ara encapçalen els Mossos d’Esquadra. En l’operatiu han intervingut un total de set vehicles policials: tres patrulles de la Policia Local de Blanes, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i una patrulla de la Policia Local de Tordera.