La Bisbal d'Empordà suspèn la primera biennal de Ceràmica pel coronavirus

El museu Terracota acollirà ponències, demostracions i visites amb un aforament limitat al 50%

La Bisbal d'Empordà ha suspès la primera biennal de Ceràmica que s'havia de celebrar aquest proper cap de setmana. Les noves restriccions imposades per la Generalitat per lluitar contra el coronavirus ha fet que l'Ajuntament decidís anul·lar la fira en la què estava prevista l'assistència de 34 expositors.

Això sí, el consistori i l'organització han mantingut les activitats culturals que hi havia programades, ja que no estan incloses en les mesures restrictives marcades per tal d'evitar contagis. Entre aquestes activitats hi ha ponències, demostracions o visites guiades. Això sí, l'aforament ha quedat limitat al 50% i també es podran seguir per 'streaming' i a través de les xarxes socials.

Després de les noves mesures de seguretat imposades, la part expositiva i de fira ha quedat cancel·lada. Des de l'organització ja s'ha contactat amb les empreses que havien de ser a la Bisbal durant aquest cap de setmana en una fira que, si bé estava oberta al públic, estava centrada en els professionals de la ceràmica. La biennal també pretén ser un impuls per a la capital del Baix Empordà que històricament ha estat un pol d'atracció del sector.