Quatre detinguts a Figueres per tres robatoris violents i ferir de diversa consideració les víctimes

En un dels casos el lladre va trencar una ampolla i va fer un tall a la cuixa de la víctima

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes a Figueres (Alt Empordà) per tres robatoris violents i provocar lesions de diversa consideració a les víctimes. El primer va tenir lloc el 9 d'octubre a la tarda, quan els agents de la comissaria de Figueres van rebre l'avís d'un comerç del carrer Sant Llàtzer. Un home, de 27 anys i de nacionalitat marroquina, havia intentat furtar diversos productes amagant-los sota el jersei.

Quan la patrulla hi va arribar, diversos testimonis tenien retingut l'home. En ser recriminat, es va posar violent i va agredir la propietària d'un cop de puny, que va deixar diversos hematomes a la cara i al llavi de la dona. El detingut, sense antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

La segona detenció es va produir només dos dies després. Els mossos van detenir dos homes més ,de 21 i 29 anys i de nacionalitat espanyola. Els fets van tenir lloc la mateixa matinada, quan els dos homes van abordar un jove per demanar-li diners i, tot i donar-los 10 euros, el van colpejar i el van tirar a terra per robar-li més diners, la cartera, unes claus i el mòbil.

Els agents van detenir els lladres poc després, a la pujada del Castell, i van recuperar i entregar al seu propietari els objectes sostrets. En el moment de la detenció, també els van intervenir una navalla.
Els detinguts, que tenien antecedents, també van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Finalment, el 13 d'octubre, els mossos van detenir un altre home, de 29 anys i de nacionalitat marroquina, per un altre robatori amb violència. En aquest cas, els fets van passar el 5 d'octubre al carrer Tapis quan un home en va amenaçar un altre amb una ampolla.

La víctima li va dir que no duia diners i el lladre va trencar una ampolla, li va fer un tall a la cuixa i va fugir.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.