Detenen durant l'estiu nou fugitius reclamats per diferents països

Tres d'ells són acusats per delictes d'homicidi, altres tres per narcotràfic i la resta per furt o falsificació

El passat mes de juny la Policia va detenir a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) una dona de nacionalitat brasilera que tenia una Ordre Internacional de Detenció. Se l'acusa d'un delicte d'homicidi amb arma de foc per la seva presumpta participació en la mort d'una persona a la localitat de Goiania, al Brasil.

Al juliol, també a la circumscripció de Barcelona, els agents van detenir un altre home de la República Dominicana acusat d'homicidi. Suposadament va matar un tinent de l'exèrcit dominicà el mes de maig passat. A més, a la localitat de Les (Vall d'Aran) van arrestar un ciutadà italià a qui s'imputen tres homicidis imprudents per la mort de tres persones en un accident de trànsit.

Delictes per tràfic d'estupefaents

A la ciutat de Barcelona la Policia va detenir un home albanès acusat de traficar amb cocaïna i que hauria eludit l'acció de la justícia utilitzant identitats falses. La segona detenció per tràfic d'estupefaents va ser a Santa Susanna (Maresme), on van arrestar un ciutadà espanyol contra el que les autoritats franceses havien dictat una Ordre Europea de Detenció i Entrega per la seva presumpta implicació en un delicte de venda de drogues.

L'última detenció per tràfic d'estupefaents va ser a Sitges (Garraf), on els agents van arrestar un delinqüent holandès reclamat al seu país per la presumpta comissió de diferents delictes entre els anys 2008 i 2011. Té vigent una condemna de deu anys de presó i ha de complir-ne tres més per delictes de robatori, furt de diferents vehicles i activitats relacionades amb la venda de substàncies il·legals, falsificacions i tinença il·lícita d'armes.

Acusats per delictes de furt i falsificacions

Finalment, agents de la policia espanyola van arrestar a Barcelona un ciutadà belga acusat de robatori. Se li atribueix un delicte de sostracció de 44 palets de Viagra de l'interior d'un camió per la seva posterior venda al mercat negre. 

També a Barcelona van detenir una dona de nacionalitat romanesa per participar en un furt amb intimidació a una joieria al seu país. 
L'última detenció va ser a Bàscara (Alt Empordà) on van arrestar un home polonès acusat de falsificació documental.