Els Mossos detenen dos homes amagats a dins d'un bar de Figueres després d'entrar a robar-hi

Els lladres hi van accedir a través del pis superior deshabitat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 18 i 24 anys i veïns de Barcelona per entrar a robar en un bar de Figueres (Alt Empordà). Els fets es van produir la matinada del passat dimecres al carrer Eres de la Vila de la capital altempordanesa.

Els agents van rebre l'avís del propietari de l'establiment després que es disparés l'alarma del local. En arribar, els Mossos van sentir corredisses i sorolls que venien del pis de sobre que està deshabitat i que és propietat de l'amo del bar. Durant la inspecció, els agents van trobar un dels lladres amagat darrera d'una porta i van comprovar com el segon saltava per una finestra i es despenjava al pis inferior a través del patí de llums.

Aleshores, els policies van accedir al bar i es van trobar el segon dels lladres que intentava ocultar-se darrera de la barra de l'establiment. Els joves havien accedit al domicili superior després d'escalar la façana principal fins al balcó de l'habitatge. Tot i que van regirar calaixos i armaris no van aconseguir emportar-se res. Els detinguts, un d'ells amb nombrosos antecedents, va passar el dia 7 d'octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.