Un conductor agredeix a punta de pistola un marxant al mercat de Palamós

L'home va irrompre entre les parades circulant de forma temerària

Tarda accidentada al mercat setmanal dels dimarts a Palamós (Baix Empordà). Pels voltants de les 15h un vehicle va entrar al recinte on hi han les parades que en aquells moments estaven desmuntant-se circulant de forma temerària.

El vehicle, que provenia del carrer Carmel segons ha informat Ràdio Palamós, es va saltar la senyalització de prohibit entrar i recórrer entre els paradistes que l'havien d'esquivar per evitar ser atropellats. El vehicle, amb dos ocupants, es va aturar davant d'una de les parades i el conductor va baixar exhibint una pistola. Es va adreçar a un dels marxants, amb qui sembla tenia comptes pendents, i el va amenaçar i agredir a cops, causant-li diverses lesions.

La tensió va anar en augment i algú va avisar la la Policia Local de Palamós, que es va presentar amb dues patrulles. L'agressor va ser detingut i posat a disposició dels Mossos d'Esquadra. Li imputen presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, tinença il·lícita d'armes, amenaces i lesions. El ferit, per la seva banda, el van traslladar a l'hospital de Palamós.