El castell de Montsoriu doblarà el nombre de visites guiades durant els mesos de tardor

S'ha decidit incrementar el nombre de visites guiades i fer front a la demanda

El castell de Montsoriu doblarà el nombre de visites guiades durant els mesos de tardor per poder donar resposta a la demanda dels visitants. Així ho ha avançat el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, aquest dimecres al matí, en el marc de la presentació de la campanya de tardor del que és considerat el castell gòtic més important de Catalunya

Després de l’èxit de visitants durant els mesos de juliol, agost i setembre, des del Patronat del Castell conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva han vist amb molt bons ulls ampliar el nombre de visites guiades. I és que durant el mes de setembre i, també, aquest primer cap de setmana d’octubre el bon temps i les ganes de sortir a l’aire lliure i gaudir del Montseny ha fet que la demanda de visites guiades al castell s’hagi incrementat considerablement.

Els darrers caps de setmana, seguint les mesures covid-19, l’aforament de cada grup guiat s’ha omplert i, des del Patronat i el Consell han cregut oportú doblar el nombre de visites guiades durant els mesos d’octubre i novembre. Aquests dos mesos representen, al igual que els mesos d’abril i maig, la temporada alta d’aquest monument arquitecònic.

Des de la seva reobertura al públic el divendres 17 de juliol, l’afluència de visitants s'ha mantingut i la tendència s’ha establert durant aquest gairebé tres mesos. Així ho ha confirmat Garriga, que ha assegurat que l’ampliació de dies, horaris i visites guiades es fruit de la demanda que hi ha hagut per part dels mateixos visitants.

Dies d’obertura al públic i horaris de tardor

Durant els mesos d’octubre i novembre, el castell de Montsoriu s’obrirà de dijous a diumenge. Els dijous i els divendres, l’horari serà de deu del matí a tres de la tarda, si bé la venda d’entrades finalitzarà una hora abans. El cap de setmana, l’horari serà de deu del matí a cinc de la tarda, si bé també les entrades es vendran fins una hora abans.

Les visites guiades es faran els dissabtes i els diumenges al matí: a dos quarts d’onze del matí i a les dotze del migdia. Els dissabtes a la tarda es farà una tercera visita, que s’iniciarà  a dos quarts de quatre de la tarda.