El PSC de Santa Coloma de Farners assegura que el pacte de govern ha ''mort''

Els socialistes lamenten que "ERC faci d'oposició des del govern"

Els membres del PSC de Santa Coloma de Farners (Selva) creuen que el pacte de govern al poble va "néixer mort". Ho exemplifiquen amb l’últim ple de la corporació, on ERC, membre del govern, ha votat en contra de vàries de les propostes que ha portat a l’ordre del dia el mateix govern.

Els socialistes han denunciat que “no es pot governar ni atendre les necessitats de la ciutadania quan un dels grups del govern està més pendent de fer oposició i de posar entrebancs a la governança, des del mateix govern, que de treballar per a la ciutadania” ha explicat Bea Ventura, portaveu del grup municipal.

En aquest darrer plenari fins a tres vegades van votar per separat els grups de l’alcaldessa, JxCAT, i ERC, tots dos governen a la vila juntament amb els Independents per la Selva. “La ciutadania percep que no és un govern cohesionat i que no va a l’una, i això va en contra de qualsevol bon govern” ha explicat la regidora socialista. “El darrer ple no fa res més que posar en relleu el que tothom ja sabia, no és normal que un dels partits de govern es dedica a fer d’oposició als punts que porta l’altre partit de govern. Això és un desgavell i en cap cas és positiu per a la vila” ha dit Ventura.

“El partit dels socialistes és un partit responsable i votarà positivament al plenari a tots aquells temes que siguin raonable i que millorin la qualitat dels serveis que presta l’Ajuntament als veïns” ha valorat la socialista. “El PSC té la mà estesa amb l’alcaldessa per arribar a acords i assegurar la bona governabilitat de Santa Coloma de Farners, perquè la nostra prioritat, sempre, són els ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma” ha conclòs.