L'aparcament de l'aeroport de Girona instal·la un sistema de pagament sense sortir del vehicle

Aena inverteix uns 700.000 euros en modernitzar les instal·lacions

Aena ha modernitzat l'aparcament de l'Aeroport de Girona-Costa Brava amb nous sistemes de gestió que disposen de tecnologia que permet als usuaris utilitzar les instal·lacions sense tenir contacte amb l'equipament.

Aquesta inversió, l'import de la qual ascendeix a 691.064,35 euros, inclou la instal·lació de sistemes de lectura de matrícules que automatitzen l'entrada i sortida de vehicles i permeten el pagament sense sortir del cotxe a través de la web i l'app d'Aena. També s'han modernitzat els validadors d'entrada i de sortida, així com les caixes manuals i caixers automàtics, que incorporen lectors QR per agilitar l'accés i la sortida de l'aparcament i optimitzar el pagament sense contacte de l'estada a l'aeroport.

L'actuació de millora de les instal·lacions ha inclòs la substitució del cablejat elèctric i de comunicacions, l'actualització de cartells i la senyalística, el repintat de les vorades de les illetes i la renovació del sistema de seguretat del circuit tancat de televisió (CCTV) de tots els aparcaments de l'aeroport.

Aena ha implantat en l'aeroport mesures sanitàries d'acord amb les directrius de les autoritats nacionals i europees, com la instal·lació de mampares, senyals de distanciament, dispensadors de gel hidroalcohòlic o el reforç de la desinfecció de les instal·lacions, amb l'objectiu de garantir la seguretat dels seus passatgers i contribuir a la recuperació de la confiança del turisme en la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona.