Lloret Turisme exposa en una convenció internacional les mesures covid-19 aplicades aquest estiu

Van ser la primera destinació en elaborar un pla integral

L'entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar (Selva), Lloret Turisme, ha estat un dels ponents convidats en la conferència anual que organitza l'associació internacional Atlas per saber com s'havia gestionat la pandèmia durant l'estiu.

La conferència havia de ser presencial a Praga aquest setembre, però finalment s'ha fet a distància. Lloret de Mar va compartir taula virtual amb els responsables de destinacions d'Holanda, Àustria i Suècia. Lloret Turisme va explicar el seu pla de mesures de prevenció per la covid-19 que havia elaborat el municipi de cara a aquest estiu.

El municipi va ser pioner en dividir les platges per sectors en funció del tipus de públic i també en el control d'aforament via telemàtica, entre d'altres.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha destacat que el municipi de la Selva va ser "la primera destinació turística" en elaborar un pla integral. Segons Keegan aquest tipus d'accions permeten "visibilitzar la gestió professionalitzada" de destinació turística i també comunicar "l'estratègia de reposicionament de Lloret".

La Conferència Anual Atlas 2020 va comptar amb 207 inscrits de 49 països diferents.