Vint joves se salten la normativa contra la covid-19 i organitzen un ring de boxa clandestí a Figueres

No duien mascaretes, superaven el nombre màxim de persones permès i no mantenien distància de seguretat

Un veí de Figueres (Alt Empordà) ha denunciat a través de les xarxes socials com un grup de vint joves van organitzar aquest dissabte passat un ring de boxa clandestí en ple carrer a la zona coneguda com la RAM saltant-se la normativa per evitar contagis de la covid-19.

Daniel Larumbe, el veí que ha penjat les imatges a Twitter, explica a la publicació que "no som trolls, som ciutadans que denunciem la deixadesa de la ciutat", lamentant-se de la situació.

El lloc dels fets va ser en una pista de bàsquet tancada per la normativa però que els joves van aprofitar per organitzar-hi la lluita. Dos d'ells es trobaven a l'interior boxejant mentre que la resta els envoltaven per la part de fora animant-los i encoratjant-los.

La gran majora no respectava la distància de seguretat ni tampoc duien mascaretes.

Resposta del vicealcalde

El vicealcalde de Figueres i regidor en Seguretat, Pere Casellas (PSC), es va dirigir a través de les xarxes a l'autor del vídeo recriminant-li que no truqués a la Guàrdia Urbana i només pengés el vídeo a Internet.

Larumbe, per la seva banda, ha replicat al socialista que no tenia "ni idea" de si havien denunciat "mil vegades la situació d'aquesta plaça sense èxit" però tampoc va assegurar que hagués fet la trucada.