La Fundació Dalí mantindrà els tres museus oberts durant l'hivern

En un inici havien de tancar a mitjans de setembre

La Fundació Gala-Salvador Dalí mantindrà els tres museus oberts durant tot l'hivern. El Teatre-Museu Dalí de Figueres, el Castell de Gala a Púbol (Baix Empordà) i la Casa Salvador Dalí de Portlligat (Alt Empordà) van reobrir les portes l'11 de juliol després d'estar gairebé quatre mesos tancats a causa de la pandèmia.

L'obertura, però, es va fer en principi amb l'objectiu de tornar a tancar els equipaments el 13 de setembre per la falta de mobilitat. El bon ritme en la venda d'entrades va fer que l'obertura s'anés allargant. Ara, s'ha optat per mantenir els equipaments oberts amb uns horaris més reduïts que l'habitual. Des de la Fundació Dalí confien en poder recuperar la normalitat a partir de l'1 de març.

Pel que fa al Teatre-Museu Dalí, els horaris fins a finals de febrer seran els mateixos que ja s'apliquen des d'aquest dijous, obrint de dimecres a diumenge de dos quarts d'onze del matí a tres de la tarda. Només estaran tancats el dia de Nadal i per Cap d'Any.

El Castell Gala Dalí de Púbol també mantindrà els horaris fins el 10 de gener (els mateixos que el Teatre-Museu). De tota manera, entre l'11 de gener i l'11 de febrer, el museu de Púbol tancarà, com ja feia habitualment. A partir del 12 de febrer tornarà a obrir amb els mateixos horaris però caldrà fer reserva prèvia.

La Casa Salvador Dalí de Portlligat seguirà un esquema similar al Castell de Púbol, tancant un mes al gener. De tota manera, en aquest cas a partir del 2 de novembre el museu obrirà de dimarts a diumenge de dos quarts d'onze a les tres de la tarda, mentre que ara està obert fins a les sis. A partir del 26 de desembre i fins el 10 de gener tornarà a ampliar l'horari fins a les sis de la tarda i posteriorment tancarà fins l'11 de febrer. A partir del 12, el públic podrà accedir al museu de dimarts a diumenge de dos quarts d'onze a les tres de la tarda.