Quatre encaputxats assalten un mas a Borrassà i lliguen la propietària

Els delinqüents buscaven un home que viu de lloguer a la planta baixa de la casa però no van trobar-lo

Els Mossos d'Esquadra busquen quatre encaputxats que aquest dimarts al vespre van assaltar un mas a Borrassà (Alt Empordà) i van lligar la seva propietària. Els delinqüents, que segons ha avançat Diari de Girona anaven armats amb pals i bats de beisbol, buscaven un home que viu de lloguer a la planta baixa de la casa, però que en aquell moment era fora.

Els fets van tenir lloc poc després de les nou de la nit en un mas de les afores de Borrassà conegut com La Bomba. Abans de reconvertir-se en habitatge, antigament aquí hi havia una hípica. La propietària del mas, una dona d'uns 50 anys, viu a la part de dalt de la casa. I el pis de baix el té llogat.

Els quatre encaputxats, segons sembla, buscaven aquest home i no el van trobar. Aleshores, al mas només hi havia la propietària. Els quatre homes, que per l'accent amb què parlaven la dona ha dit que podien ser magrebins, van sorprendre-la a ella i la van lligar en una cadira. No es van endur res ni tampoc van agredir-la, tot i que anaven armats amb pals i bats de beisbol.

Després que se n'anessin, la dona va poder-se deslligar i alertar el 112. Els Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van anar fins al mas. Allà, els equips d'emergències van atendre la víctima perquè va patir una crisi d'angoixa i ansietat. Els Mossos han obert una investigació i treballen per localitzar els assaltants.