L'Espai Gironès adapta la Setmana de la Moda a les mesures contra la covid-19

El dilluns 12 d'octubre el centre comercial estarà obert

L’aposta per la moda que dona lloc a la Setmana de la Moda es manté a l’Espai Gironès que en aquesta edició s'ha adaptat a les mesures de seguretat en el context de la covid-19.

Del 7 al 17 d’octubre el centre comercial acollirà la Fashion Espai, que acostarà un cop més als visitants les darreres tendències de la temporada de moda de tardor i hivern, aquest any en un format digital pel que fa a les desfilades i amb sortejos de fins als 1.000 euros per als clients del centre comercial que en vulguin ser espectadors.

Dilluns 12 d’octubre, obert

Entre els participants als càstings, que seran presencials, el guanyador o guanyadora s’endurà un contracte de representació amb l’agència de models Towanda Models i un book de fotografies del prestigiós fotògraf Sergi Jasanada, que es podrà difondre a les agències de moda; un cap de setmana d’allotjament al Royal Passeig de Gràcia, amb dues nits d’estada per a dues persones i esmorzar inclòs a l’habitació); i un sopar per a dues persones al restaurant Mariscco Còrsega.

Les persones inscrites participaran en un sorteig de 250 euros en productes de moda, complements i bellesa. Les inscripcions als càstings es poden fer fins el 9 d’octubre per mitjà del web i estan oberts a totes les persones que tinguin entre 16 i 28 anys i amb una alçada mínima de 1,75m els homes i de 1,65m les dones. El jurat estarà format per Towanda Models i Concept Agency, que seleccionarà per mitjà de tres càstings presencials a 10 semifinalistes, i al guanyador o guanyadora en un concurs final.

Les desfilades  aniran a càrrec de models professionals de la prestigiosa agència Towanda Models i es duran a terme per mitjà de gravació professional, edició i emissió en streaming. Les desfilades s’emetran els dies 8 i 14 d’octubre a les 21h al Youtube i a l’Instagram de l’Espai Gironès. Per a la desfilada del 8 d’octubre hi haurà un premi de 500 euros en compres en moda, complements i bellesa a les botigues de l’Espai.

Es podrà participar visualitzant el vídeo, sent seguidor del compte d’Instagram de l’Espai Gironès i fent una compra mínima de 15 euros entre els dies 7 i 12 d’octubre, validant el tiquet. També cal comentar el vídeo amb el número de participació que s’assignarà. El guanyador s’anunciarà el 12 d’octubre a les 14h per mitjà d’Instagram. Per a la segona desfilada del 14 d’octubre el premi serà de 1.000 euros, seguint les condicions de l’anterior sorteig i en aquest cas les compres mínimes seran de 50 euros, realitzades entre el 12 i el 17 d’octubre. També es faran sortejos diaris de 100 euros entre els seguidors del compte d’Instagram del centre comercial.