Un tren envesteix un vehicle prop de Blanes causant un mort i un ferit greu

El pas a nivell està senyalitzat amb un semàfor i una barrera per donar pas als vehicles

  • Aquest és l'estat en què ha quedat la part frontal del comboi
    Aquest és l'estat en què ha quedat la part frontal del comboi
  • El cotxe ha quedat a pocs metres de la via © ACN
    El cotxe ha quedat a pocs metres de la via © ACN
  • Estat del vehicle després del xoc © ACN
    Estat del vehicle després del xoc © ACN
Al pas a nivell han treballat dotacions dels Bombers, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local per treure els ocupants del vehicle i per poder reobrir la via. Tant el cotxe com el tren, que ha estat aturat a la via, tenia signes evidents de l'impacte. El pas a nivell està senyalitzat i hi ha un semàfor i una barrera que donen pas. Després de l'accident, han evacuat els ocupants del tren i els han portat a l'estació de tren de Blanes en autobusos. 'Em pensava que el tren descarrilava', ha explicat un dels passatgers que anava al comboi, Francesc Magrinyà. El testimoni ha explicat que el conductor del tren ha fet sonar la botzina però que ha estat massa tard per evitar l'impacte. 'No hi ha hagut temps de frenar', ha argumentat el passatger.

Francesc Magrinyà ha explicat que després han avisat els serveis d'emergència que, un cop al lloc dels fets, han treballat per excarcerar els dos ocupants del vehicle que han quedat atrapats. Llavors, han evacuat la cinquantena de passatgers del tren.

Un altre dels passatgers, Juan Manuel Bernardo, ha explicat que des de dalt del tren han sentit un parell de frenades i llavors el següent que han sentit ha estat 'el soroll de la xapa' i 'un cop fort'. 'Hem estat esperant molt temps', ha detallat Bernardo que explica que han passat por fins que els han evacuat i els han portat en autobús fins a Blanes.
  • Un dels passatgers del tren, Juan Manuel Bernardo, explica que han sentit el xoc i que s'han espantat
  • Un dels passatgers del tren, Francesc Magrinyà, explica que el tren ha pitat però que ja ha estat massa tard
  • Francesc Magrinyà explica que al principi tenien por de descarrilar