Renfe incorpora dues noves connexions d'alta velocitat entre Figueres, Girona i Barcelona

L'empresa anuncia que anirà incrementant els trens segons la demanda

Figueres (Alt Empordà) i Girona recuperen dos trens Avant que connectaran amb Barcelona a partir del dilluns 5 d'octubre. El primer d'ells sortirà de Figueres a les 7.10 hores del matí. Això permetrà als viatgers arribar a la capital catalana prop de les vuit del matí, una de les demandes que tenien els usuaris dels Avant des de Girona i Figueres.

El segon serà de tornada, amb sortida a dos quarts de set de la tarda des de l'estació de Sants. Aquest últim tren començarà a circular el diumenge 4 d'octubre. Amb aquestes dues noves connexions, els viatgers gironins compraran amb vuit trens diaris d'alta velocitat que connectaran amb Barcelona.

A més, Renfe recorda en un comunicat que poc a poc van recuperant les freqüències habituals, ja que la falta de demanda durant el confinament havia obligat a la companyia a reduir el nombre de trens.

Per altra banda, el tren que sortirà al matí des de Figueres-Vilafant seguirà cap a València, ampliant els serveis de connexió entre Catalunya i la Comunitat Valenciana.