L'editorial 'Vinologue' publica una guia en anglès dels vins i cellers empordanesos

És el quart llibre de l'expert en vins Miquel Hudin sobre enoturisme

'Vinologue Empordà' vol potenciar i donar a conèixer arreu del món la producció i elaboració de vins de l'Empordà, la majoria dels quals estan integrats a la Denominació d'Origen Empordà, i fer de la regió catalana un destí turístic vinícola, que vagi més enllà del sol i platja de la Costa Brava. El llibre es pot trobar a cellers, botigues de vi, restaurants i hotels de les comarques gironines, i l'edició electrònica es pot obtenir a través d'Apple, Amazon i Barnes&Noble, segons han informat els seus creadors en una nota de premsa.

La col·lecció 'Vinologue', impulsada per l'autor i expert en vins Miquel Hudin, investiga la cultura vinícola de petites regions com ara la Dalmàsia, a Croàcia, Herzegovina, a Bòsnia, o Stellenbosch a Sud-àfrica, a través dels grans vins de la zona. Va començar el 2007 amb l'edició de Dalmàsia, i fins ara ha publicat quatre guies.