Fernando Calero amb els ''periodistes per un dia'' en l'inici de la competició

Dos seguidors de l'Espanyol han pogut conversar amb el futbolista

La Lliga SmartBank ha començat sense temps per recuperar-se de les emocions produïdes en l'anterior edició. Cada curs, aquest torneig augmenta el seu nivell a l'comptar amb més equips històrics de el futbol nacional, els quals, han d'aconseguir per tots els mitjans, l'ascens a la Lliga Santander, lloc que els pertany per història i afició.

Sens dubte, aquest any hi ha una esquadra que destaca per sobre de la resta per aquests aspectes en la categoria d'argent de el futbol espanyol. L'Espanyol de Barcelona anhela tornar a la Lliga Santander en una única temporada, i és que els aficionats ja somien amb que aquest moment es materialitzi.

Dos d'aquests seguidors periquitos, amants de el club fins a la medul·la, han tingut l'oportunitat gràcies a la casa d'apostes de futbol Betway i Underground Fan Club, amb la seva iniciativa "periodistes per un dia", a departir uns minuts amb un dels pilars de la defensa blanc-i-blau Fernando Calero.

Cels i Ariadna són aquests dos afortunats, i sens dubte, no han desaprofitat aquesta valuosa oportunitat per conèixer una mica més en profunditat al Fernando Calero més personal, i a les sensacions de l'equip en aquesta temporada que està en potència.

Els hobbies d'el central espanyolista és un aspecte pel qual pregunta Ariadna, més encara quan hem hagut de passar una quarentena. Fernando Calero té gustos molt comuns per a gent de la seva edat. Els videojocs, la música i l'entreteniment interactiu són les principals opcions per les que té predilecció per passar les seves estones d'esbarjo.

Els luxes en el menjar en època de vacances és una altra qüestió d'interès per als "periodistes per un dia". Fernando Calero es qualifica com una persona llaminera, i manifesta que en alguna ocasió es dóna algun caprici, però sempre dels límits estipulats en una dieta tan estricta com la d'un futbolista professional.

Cels se centra més en l'àmbit esportiu que envolta l'Espanyol i en un hipotètic ascens. Per això, intenta arrencar una promesa a Fernando Calero en cas que aquest fet es materialitzi. El central de la defensa espanyolista no ho dubta, i es compromet a fer-se un tatuatge si s'aconsegueix la volta a primera. A més, somia que afició i plantilla siguin una pinya i poder celebrar-ho com es mereix.