Temporada Alta programa vuit noves funcions

Aquest dijous es posen a la venda les entrades

El festival d'arts escèniques Temporada Alta ha programat vuit nou passis per a diverses funcions després de la bona rebuda dels espectacles amb la venda d'entrades per als socis del club la Ciutat Invisible. A partir d'aquest dijous 10 de setembre a les nou del matí es posaran a la venda les entrades per al públic general amb les vuit noves funcions incloses.

Les noves funcions són 'Bouvetøya' de Julio Manrique, que inaugurarà el festival. Ara es podrà veure el dimarts 6 d'octubre a dos quarts de nou del vespre al Teatre Municipal de Girona. Per altra banda, 'La gavina' d'Àlex Rigola també afegeix una nova funció el dissabte 17 d'octubre a les cinc de la tarda.

L'obra 'T'estimo si he begut', dirigida per David Selvas i escrita per Empar Moliner comptarà amb un nou passi a les quatre de la tarda el dissabte 31 d'octubre també al Teatre Municipal de Girona.

Per altra banda, l'espectacle de Cesc Gay, '53 diumenges' també es podrà veure el 29 de novembre a les sis de la tarda al Municipal de Girona. La coproducció del festival 'Història d'un seglar' dirigida per Gabriel Calderón incorpora un nou passi el dissabte 5 de desembre a les cinc de la tarda al Teatre de Salt (Gironès).

També a Salt, 'Molly Bloom' incorporarà una funció a les sis de la tarda el diumenge 22 de novembre. Xavier Bovés presentarà un espectacle intimista que homenatja al cos humà amb 'Corpus' al Saló de descans del teatre municipal de Girona. Si bé ja hi havia cinc passis, ara n'hi haurà un sisè el dissabte a dos quarts de set de la tarda.

Per últim, la Planeta de Girona acollirà una nova funció de 'Teatro Amazonas' el divendres 20 de novembre a les sis de la tarda.