Cinc hotels gironins cedeixen instal·lacions per a centres educatius sense espai a preus reduïts

Són quatre hotels de Girona i un de Sant Julià de Ramis

L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona ha anunciat avui que ofereix sales i salons, de cinc establiments hotelers associats, al departament d'Educació, per poder ser utilitzats, en cas de necessitat, com a aules satèl·lit i/o comodí, d'aquells centres educatius, que no puguin, en aplicació de l'actual normativa, iniciar amb normalitat aquest curs per falta d´espai.

Aquests establiments, repartits a l'àrea del Gironès, són els de Girona: Ibis-Budget, l'Hotel Ciutat de Girona, l'Hotel Carlemany i l'Hotel Europa i, finalment, l'Hotel Palau de Girona a Sant Julià de Ramis.

Aquests establiments, disposen de varies sales i salons de diferents mides i capacitats han estat ofertes a preus per sota de mercat per de manera provisional i temporal, poder-hi ubicar aquells grups d'estudiants que no puguin ser encabits en els centres escolars assignats i/o habituals.

Segons el president de l'associació, Josep Carreras, “tal i com ja es va fer en plena emergència sanitària, quan alguns hotels ja van allotjar a malalts per coronavirus com també personal sanitari. En aquesta ocasió el sector turístic de la ciutat de Girona torna a oferir recolzament, tant a les autoritats com a les administracions publiques, així com a la societat gironina, oferint les instal·lacions d´aquests establiments a Educació".