Torra rep les autores gironines del llibre solidari ''Set amigues i un robatori misteriós a Egipte''

La recepció va ser dijous a Palau hores abans de la reforma del cartipàs de Govern

El president de la Generalitat Quim Torra ha rebut aquest dijous al Palau de la Generalitat les autores del llibre solidari “Set amigues i un robatori misteriós a Egipte”. Torra ha pogut conèixer de primera mà com va sorgir aquesta iniciativa i quin havia estat el procés de treball a l’hora d’escriure un llibre entre set amigues i els motius que les va portar a voler-lo publicar així com destinar els diners a una finalitat social, en aquest cas per al projecte Hospital Amic de Sant Joan de Déu.

A la recepció hi van assistir presencialment les gironines Ariadna Bosch, l’Ariadna Vila, Ceci Cuadrado, Clàudia Cantó, Berta Parra i la veïna de Santa Coloma de Farners Mariona Serra. La Núria Rosón, que recentment s’ha n’ha anat a viure a Zamora ho va fer per videoconferència. També hi va assistir la il·lustradora del llibre, la colomenca Georgina Torra, que ha col·laborat de forma altruista en aquest projecte.

Presentació a Santa Coloma de Farners el 26 de setembre

La presentació del llibre solidari es va haver d’ajornar per l’estat d’alarma que es va decretar al març arran de la pandèmia del coronavirus. Per Sant Jordi, però, es va poder publicar i es van començar a vendre els primers exemplars. També s’han dut a terme diverses accions de promoció, tant a Santa Coloma de Farners com a Girona.

Ara, tot indica que es podrà fer la primera presentació oficial a Santa Coloma de Farners, població on viu una de les autores del llibre, la Mariona Serra i la il·lustradora Georgina Torra. En principi, la data prevista és el proper dia 26 de setembre. També està prevista una segona presentació a la ciutat de Girona durant la tardor, tot i que falta per confirmar la data.