Detectat un brot de coronavirus a la Residència Montsacopa d'Olot amb 16 afectats

El primer contagi es va detectar abans d'ahir en una treballadora

Detectat un brot de coronavirus a la Residència Montsacopa d'Olot (Garrotxa) que afecta a un total de 16 persones, entre les que s'hi troben dotze usuaris i quatre treballadors segons ha assegurat l'Ajuntament d'Olot i ha confirmat el Departament de Salut a aquest diari.

L'alarma va saltar abans d'ahir quan es va registrar un positiu per part d'una de les treballadores del geriàtric. Seguidament es va fer la PCR a tots els residents i a la resta de treballadors del centre.

Avui han arribat els resultats de les proves i s'ha determinat que hi ha 16 casos en total, dels quals dotze són ancians i la resta treballadors.

Des de Salut es realitza un seguiment de les persones que s’han hagut d’aïllar i també es portaran a terme proves a la resta de residents i dels professionals. D’acord amb el Pla de Contingència per fer front a la covid--19 que ha activat la residència, s’ha sectorialitzat un espai de les instal·lacions i s’acorden la resta d’actuacions de forma coordinada amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i els Serveis de Salut.