Detenen dos homes que havien robat un tractor d'un magatzem

Els agents van poder retornar el vehicle sostret el mateix dia del robatori

Els dos lladres, veïns de Maçanet de la Selva i Salt, van sostreure el tractor del magatzem d'una empresa situada a la zona del Mont-roig, a Cassà de la Selva (Gironès). El propietari del vehicle va donar l'avís als Mossos d'Esquadra i poc després de denunciar els fets, pel voltant de les nou del matí, un treballador va alertar que havia vist el vehicle sostret a la part del darrere d'un mas deshabitat de Vilobí d'Onyar.

Els agents van desplaçar-se fins aquest lloc i van muntar un dispositiu per enxampar els lladres en el moment en què poguessin anar a recuperar el tractor. Aproximadament a les vuit del vespre, els Mossos van veure com s'apropava un cotxe sospitós amb dos ocupants al seu interior amb la clara intenció d'anar a recollir el vehicle agrícola. Els agents els van interceptar i van ser detinguts pel robatori.

El vehicle va ser retornat al seu legítim propietari el mateix dia de la seva sostracció. Els dos detinguts, un dels quals té antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 10 d'agost, i van quedar en llibertat amb càrrecs.