La parella que va agredir una trassexual a Salt apallissen una sensesostre que dormia a la Devesa de Girona

Es tracta d'un noi de 21 anys i una noia de 18

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 30 d’agost, a Girona, un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Salt, així com una dona de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Juià (Gironès), com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

El 30 d’agost agents d’aquesta comissaria van detenir dues persones, un home i una dona, per cometre un robatori violent la matinada del 13 d’agost al parc de la Devesa. Concretament, la víctima va denunciar que mentre dormia al ras en un sac de dormir, una parella se li va apropar i, mentre ell el colpejava durament amb un pal, ella va aprofitar per sostreure-li la motxilla. Li van robar un telèfon mòbil, 350 euros en efectiu, i diversa documentació. La víctima va haver de ser hospitalitzada a l’hospital Josep Trueta de Girona per diverses contusions.

Aquestes dues persones ja van ser detingudes el passat 19 d’agost a Girona per un delicte de tracte degradant i vexatori i un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativaperpetrats a Salt el 13 d’agost.

Als detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el dia 30 d’agost a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.