Detingut per atracar una farmàcia d'Olot a punta de ganivet

El jove arrestat està pendent de passar a disposició judicial

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Municipal d'Olot (Garrotxa), han detingut un jove per atracar una farmàcia de la població a punta de ganivet.

La Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'Olot va rebre l'avís de l'atracament a través del telèfon d'emergències 112 i de la Policia Municipal de la població. La farmacèutica de local situat al carrer Sant Rafel va explicar que cap a les set de la tarda un jove havia entrat a l'establiment i l'havia amenaçat amb un ganivet de cuina de grans dimensions.

Davant les amenaces, la botiguera va obrir la caixa registradora i li va donar diners en efectiu, tot i que no va poder-ne precisar la quantitat. L'atracador va fugir a peu en direcció al carrer Dolors.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal va muntar un dispositiu per localitzar i detenir el sospitós. Així, gràcies a diversos testimonis, van poder saber que l'atracador havia entrat en un domicili del carrer Sant Pere Màrtir, on els Mossos el van trobar i arrestar.

Segons confirmen els Mossos d'Esquadra, durant la detenció van recuperar el ganivet amb el qual havia amenaçat la farmacèutica i tres bitllets de 10 euros.

El detingut és un veí de Mieres de 20 anys, nacionalitat anglesa i amb antecedents. L'han detingut com a suposat autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i està pendent de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot.

Segons fonts properes al cas consultades per aquest diari, el jove, un delinqüent habitual, es va resistir a la detenció i, un cop dins el vehicle policial, va arribar a trencar algun dels vidres de la part posterior.