Cassà de la Selva suspèn totes les activitats de la Fira de Santa Tecla

El motiu és davant el risc de rebrots per coronavirus

El municipi de Cassà de la Selva (Gironès) tenia previst celebrar aquest setembre la Fira de Santa Tecla, amb la intenció de poder-hi incloure algunes activitats de la Festa Major, que van quedar suspeses a causa de l’estat d’alarma.

Davant la incertesa dels moments que estem vivint, els consells de les autoritats sanitàries i els canvis constants de normativa, s’ha decidit suspendre totes les activitats que s’estaven preparant per al cap de setmana del 20 al 22 de setembre. Aquesta decisió s’ha pres per evitar actes multitudinaris i pensant amb la seguretat i salut de tots els veïns i veïnes del municipi.

Regidora de Festes, Carla Matilla, ha explicat que "no ha estat una decisió fàcil, però ara, el més important és la salut de tothom. També vull agrair la feina i la col·laboració de totes les entitats del municipi, que han treballat de valent, per una Festa Major i una Fira de Santa Tecla, que enguany no s’han pogut celebrar amb normalitat, però que l’any que ve, tornaran amb més força que mai", ha dit.

Decisió consensuada amb les entitats

Des de l’estat d’alarma, l’Ajuntament treballava amb la intenció de celebrar la Fira de Santa Tecla, la festa petita de Cassà, incloent-hi activitats que havien quedat suspeses el mes de juny, com podien ser concerts, activitats infantils, ballades de sardanes, entre d'altres.

Després de diverses reunions amb la Comissió de Festes, les entitats que organitzen les Barraques i la resta d’entitats del municipi, s’ha pres aquesta decisió consensuada, per tal d’evitar possibles contagis.