Tretze esportistes surten de Sant Martí d'Empúries per fer una trail solidària de 600 km

La cursa forma part de la campanya 'La fam no fa vacances' i finalitzarà a Roquetes

Sant Martí d'Empúries (Alt Empordà) s'ha convertit aquest dilluns al matí en el punt de sortida d'una trail solidària de 600 km que recorrerà bona part del territori català. Es tracta d'una campanya impulsada pel Banc dels Aliments en què hi participen tretze esportistes (deu homes i tres dones) que recorreran cada quilòmetre del recorregut.

Al llarg del recorregut, el Banc dels Aliments instal·larà punts de recollida de menjar perquè la gent participi en la campanya 'La fam no fa vacances'. Els esportistes recorreran els 600 km en 28 etapes diferents, 6 d'elles a les comarques gironines. Es preveu que a mesura que avanci la trail es vagi sumant gent per seguir els esportistes.

Un dels corredors, Albert Herrero, ha destacat que no compateixen "contra ningú" i per això demanen a aquells qui ho vulguin que els acompanyin durant un tros del recorregut o tot el camí que ho vulguin.

Des de Sant Martí d'Empúries, els esportistes han enfilat el GR1 que segueix fins a Banyoles (Pla de l'Estany). A partir d'aquí, seguiran el camí passant per Besalú, Oix (Garrotxa), Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) i Ripoll. Després, la ruta seguirà el GR-7 i finalitzarà a Roquetes (Baix Ebre) aquest dissabte 29 d'agost.