El creuer Louis Majesty romandrà uns dies a Barcelona i els passatgers tornaran a Gènova en avió

L'accident es va produir quan una gran onada va impactar contra les finestres d'una una zona pública de la cinquena planta de la coberta

El creuer està ancorat al Moll Adossat del Port de Barcelona des d'aquest dimecres a tres quarts de nou del vespre. Precisament, el vaixell havia sortit d'aquesta ciutat en direcció a Gènova quan a 25 milles de la costa de Begur es va produir l'accident que va provocar la mort de dos passatgers. Per això, el creuer va haver de tornar a la capital catalana, on l'esperaven diverses ambulàncies per traslladar i atendre els catorze ferits en l'accident, tots ells de caràcter lleu. Les dues víctimes mortals són de nacionalitat italiana i alemanya.

Segons la companyia Louise Cruises, l'accident es va produir quan una onada de grans dimensions va impactar contra les finestres d'una una zona pública de la cinquena planta de la coberta. A més dels 1.350 passatgers, el vaixell transporta 580 membres de la tripulació.

Quan es va produir l'accident, les condicions marítimes a la zona eren força complicades. De fet, el Servei Meteorològic de Catalunya havia anunciat onades de fins a cinc metres d'alçada de llevant. L'alerta per risc de fort onatge al mar s'ha desactivat aquest dijous, cap a un quart de vuit del matí.

El vaixell desplaça més de 40.876 tones i fa 207 metres de llarg, 27,6 d'amplada i 6,2 metres de calat. La seva velocitat mitja és de 19 nusos per hora (aproximadament 35 quilòmetres per hora). Disposa de 732 camarots i de les característiques d'un creuer d'aquest tipus, com piscina, SPA, diversos cafès i restaurants i solàrium, entre d'altres.