Detingut un menor a Girona per abraonar-se damunt una anciana i robar-li una cadena que duia al coll

El jove ha estat retingut per un ciutadà

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest matí un menor de 17 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. Al voltant de les 11.30 h d’avui, una patrulla no uniformada de la Policia ha vist un jove que anava pel carrer d’Emili Grahit darrere una parella de gent gran.

L’actitud del jove, seguint i amatent al que feien les dues persones, ha despertat les sospites dels agents que han baixat del vehicle per controlar la situació des de la distància.

Els policies han vist com, en un moment donat, la parella ha entrat en un establiment del carrer de Barcelona i el jove s’ha esperat pel voltant. Quan les víctimes han sortit de l’establiment, el jove els ha seguit fins al carrer de la Creu, moment en el qual s’ha abraonat damunt la dona i li ha estirat una cadena daurada que duia al coll. Paral·lelament, un ciutadà que era molt a prop dels fets ha agafat el jove i l’ha apartat del damunt la víctima. Just en aquell instant han arribat els agents.

El jove ha quedat detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. La víctima no ha patit cap lesió.