El 38è Festival Ésdansa torna aquest dijous amb 14 espectacles

La cita comença amb tres espectacles amb les entrades exhaurides

El Festival Ésdansa de les Preses (Garrotxa) començarà aquest dijous la 38 edició marcada per la covid-19, però amb un esperit de reivindicació de la dansa d'arrel tradicional. Integraran la programació fins a 14 espectacles amb propostes entorn la dansa tradicional catalana i també de fora de Catalunya.

A més a més, inclou també el campus de la dansa d'arrel tradicional Ésdansa't. L'edició d'enguany comença amb tres espectacles amb les entrades exhaurides: 'Totes', de l'Esbart Manresà i els dos concerts de les Nits Ésdansa- Marala i Els Tranquils-.

Per a la resta d'espectacles, tot i ser gratuïts, caldrà fer una reserva d'entrades a través del web de l'organització, ja que per les circumstàncies provocades per la covid-19 cal un control exhaustiu dels assistents.

"Per davant de tot, la direcció del festival el que vol és que la gent se senti segura venint a l'Ésdansa i per tant, ha adaptat tots els espectacles a les noves mesures", ha afegit l'organització. Com a exemples ha citat la reducció dels aforaments, tot i que per arribar a més públic s'oferirà més d'una sessió d'alguns espectacles.