Denunciat penalment un conductor begut i drogat que va provocar un accident a Cassà de la Selva

Tornava d'una festa privada celebrada a Santa Cristina d'Aro denunciada pels veïns

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el passat 16 d’agost, a la població de Cassà de la Selva (Gironès), un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt (Gironès), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible i donar positiu en el test de drogues.

El passat diumenge es va produir un accident de trànsit a la carretera C-65 al seu punt quilomètric 17, dins el terme municipal de Cassà de la Selva. Quan els agents van arribar al lloc van constatar que s’havia produir un encalç entre dos turismes i no hi havia ferits. També van veure que el conductor causant del sinistre presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques.

Els agents van saber que aquestes persones venien d’una festa privada que s’havia celebrat en una casa de Santa Cristina d’Aro on, poca estona abans, la policia local i diverses patrulles de mossos d’esquadra havien hagut d’intervenir a causa de diverses queixes veïnals.

En fer la prova, l’home va donar un resultat positiu de 0,89 mg/l, més del triple de la taxa màxima permesa, que en aquest cas era de 0,25 mg/l. A més, en fer la prova de drogues també va donar positiu en amfetamines.

Per aquest motiu es van obrir diligències penals al conductor del turisme que va quedar citat i haurà de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, quan sigui requerit.