Els monitors i alumnes del casal de Verges donen negatiu en PCR però mantenen aïllat un grup

L’activitat per als infants de P3 fins a 3r de primària es reprendrà aquest dimarts

Els monitors i alumnes del casal d’estiu de Verges (Baix Empordà) que van estar en contacte amb un cas de coronavirus han donat negatiu en la prova PCR que els van fer el dijous de la setmana passada.

Els responsables de l'activitat van suspendre tot el casal de forma preventiva des del divendres i ara l’Ajuntament ha anunciat que a partir d’aquest dimarts es reprendrà per a tots aquells infants dels cursos de P3 fins a 3er de primària a l’escola del municipi.

El grup de grans, d’entre 10 i 12 anys, seguiran en aïllament preventiu. De cara a la setmana vinent es preveu recuperar l’activitat al pavelló per al grup de joves d’entre 10 i 12 anys.

De tota manera, el casal mantindrà els grups aïllats entre ells per evitar situacions de contacte. Des de l’Ajuntament celebren les “bones notícies” però demanen a la població mantenir la precaució i respectar totes les normatives sanitàries corresponents com ara portar sempre la mascareta o mantenir la distància social.

De la mateixa manera, el consistori ha agraït a l’equip de monitors la feina feta des de l’inici del casal i especialment durant aquests últims dies.