La Policia Local de la Bisbal arresta dos homes per robar un carro ple de productes en un supermercat

Els van enxampar en plena fugida de l'interior de l'establiment

Agents de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà, van procedir dissabte a la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola de 58 i 60 anys -amb nombrosos antecedents-, acusats d'un delicte de furt a l'interior del supermercat Maxi Dia situat al carrer Aigüeta 236 del municipi.

Els agents van rebre l’avís per part de Mossos d’Esquadra quan faltaven pocs minuts per tres quarts de dues de la tarda demanant-los suport per desplaçar-se fins la zona. L'avís inicial el va donar una treballadora del supermercat que els havia informat que un home volia sortir del supermercat amb un carro de la compra ple de productes que no havia pagat.

En arribar a l'establiment van veure un home que sortia corrents de la zona en sentit Benzinera Galp, situada als voltants del supermercat.

Els agents van poder interceptar-lo quan es disposava a entrar a l’interior d’un vehicle on l’esperava un altre home, per iniciar la fugida del lloc. Posteriorment es va comprovar que el valor dels productes sostrets superaven els 400 euros, procedint a la detenció dels dos homes que van ser posades a disposició judicial.