Detingut un veí de Blanes que venia droga i utilitzava la identitat d'un home mort per aconseguir ansiolítics

Avui ha passat a disposició judicial

Agents de la Policia Local de Blanes (Selva) van procedir dimecres a la detenció d'un veí del municipi de 37 anys que ha passat a disposició judicial acusat d'un delicte contra la salut publica i un altre de falsificació de document públic.

La detenció es va produir quan els agents estaven de patrullatge pel barri de Mas Florit, quan es van adonar de "moviments sospitosos" al voltant d'un edifici i van decidir muntar un dispositiu. Fou aleshores quan un agent de paisà va comprovar com el sospitós fugia en motocicleta, perseguint-lo acte seguit fins aturar-lo al topar contra diversos vehicles aparcats. Quan s'hi van apropar li van trobar set paperines de cocaïna i 290 euros en bitllets fraccionats.

La Policia Local li van demanar d'escorcollar el seu habitatge i li van trobar al menjador una bossa amb 600 grams de haixix i una segona bossa amb 25 capses amb ansiolítics que al Marroc es venen per 300 euros la capsa. Allà s'hi van trobar una recepta a un nom que va fer sospitar als agents els quals, posteriorment, van comprovar anava a nom d'una persona morta el 2009, resident a Sant Pol de Mar (Maresme).

La matinada d’ahir el detingut ha estat traslladat a la comissaria de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de la Selva Marítima, que continua la investigació. D’altra banda, aquest divendres ha passat a disposició judicial, als Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Blanes.