Presó per un veí multireincident de Blanes que va cometre tres robatoris al Maresme

L'home va robar en tres establiments

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 6 d’agost un home de 31 anys i veí de Blanes (Selva) com a presumpte autor de tres robatoris a establiments comercials de l’Alt Maresme.

El primer robatori es va produir el vespre del passat 8 de juliol a una benzinera de Santa Susanna (Maresme), el lladre es va emportar 530 euros en efectiu de la caixa enregistradora

El segon fet el va cometre també al vespre del dia 19 de juliol, en aquesta ocasió es tractava d’una benzinera de Malgrat de Mar (Maresme) i també va aconseguir un botí de prop de 700 euros.

L’últim fet conegut el va perpetrar a una botiga de Pineda de Mar pocs minuts abans de les 14  hores del dia 26 de juliol  i el botí també van ser diners en efectiu, en concret, 370 euros.

En tots tres fets el modus operandi era el mateix: es van produir mentre els establiments es trobaven oberts al públic, just abans del seu tancament. El lladre es presentava amb el rostre parcialment cobert i esgrimint armes blanques per tal d’intimidar els treballadors dels establiments.  Arribava als llocs escollits en un turisme que deixava aparcat a prop de lloc per facilitar la seva fugida.

Amb tots aquests indicis els agents van iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir l’autor el passat 8 d’agost.

El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar qui va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarta la seva participació en altres fets similars a altres localitats.