Enxampen quatre persones amb més d'un quilo d'haixix i cocaïna a Figueres

Les detencions es van dur a terme en dues operacions, una al barri de Sant Josep i l'altra a la Marca de l'Ham

En veure que es posaven molt nerviosos, van decidir escorcollar el vehicle on van trobar un embolcall de més de 4 grams de cocaïna; dues peces d'haixix de més de 3 grams i 80 glans d'haixix de gairebé un quilo.

Per tot això, es va procedir a la seva detenció. Es tracta de S.L.A.R, de 34 anys, i A.M.R, de 26 anys, ambdós residents a França.

Dos detinguts a la Marca de l'Ham

Pel que fa a la segona actuació, aquesta va tenir lloc al barri de la Marca de l'Ham, quan agents de la Guàrdia Urbana van presenciar el que semblava una venda d'estupefaents. Concretament, els agents van veure com l'ocupant d'un vehicle s'aturava en un aparcament i feia una trucada, i minuts més tard es reunia amb un altre individu per fer un intercanvi.

En aquell moment, els policies van identificar les persones i, durant l'escorcoll, van trobar que un d'ells portava 440 euros fraccionats en diferents monedes. El segon individu duia un embolcall de cocaïna d'uns 3,37 grams, un altre d'haixix d'11,3 grams i 10 glans d'haixix que pesaven gairebé 100 grams.

Els agents van procedir a la seva detenció per un suposat delicte contra la salut publica. Es tracta de Y.E.Z, de 31 anys i resident a Figueres, i M.B. de la mateixa edat i resident a França.