Troben un ancià desorientat que va conduir des d'Anglaterra fins Fornells de la Selva intentant arribar al País Valencià

La policia va assistir l'home que tenia diverses discapacitats

Situació rocambolesca la que van viure els Mossos d'Esquadra de Trànsit de Girona.

Els fets van tenir lloc cap a les onze de la nit de l'1 d'agost. Diverses trucades al 112 van alertar de la presència d'un conductor que aniria borratxo i que va arribar a entravessar el cotxe –un turisme amb matrícula anglesa- al mig de la carretera C-25. El conductor havia continuat circulant, però alguns testimonis el van seguir i el van aconseguir aturar quan va entrar al casc urbà de Fornells de la Selva (Gironès). Més o menys, a l'alçada de l'església.

Quan les patrullades de Trànsit dels Mossos van arribar a lloc, van veure que a dins del cotxe hi havia un ancià. Era un home de 82 anys, que va donar negatiu a la taxa d'alcoholèmia (de fet, va marcar 0.00). Estava completament desorientat i tenia discapacitats a la cama i al braç esquerres.

L'home va explicar que des del dilluns 27 havia estat viatjant sol amb el cotxe. I que havia sortit d'Anglaterra en direcció cap a Altea, al País Valencià, per anar a veure el seu fill. Aquella nit, però, l'ancià havia sortit de l'AP-7 per omplir el dipòsit de benzina i s'havia perdut.

Quan els Mossos el van trobar, el cotxe tenia el parabrises trencat (perquè alguns dels testimonis, amb l'objectiu d'aturar-lo, li havien donat cops).

Com que l'home no podia viatjar els agents van contactar amb el fill per trobar una solució. La seva companyia asseguradora els va recomanar que gestionessin tot allò que fos necessari i que amb posterioritat ja li retornarien les despeses ocasionades.

Els agents de Trànsit li van buscar un hotel al mig de Girona, el van acompanyar i van avisar la grua perquè retirés el cotxe.