Dos detinguts a Girona per intentar robar en almenys dos pisos de Santa Eugènia

Els agents de la Policia Municipal van localitzar els sospitosos gràcies a la col•laboració ciutadana

La Policia Municipal de Girona va detenir la nit de dimarts dues persones, de 41 i 46 anys, per intentar robar en almenys dos pisos de Santa Eugènia. Els fets van passar cap a tres quarts de dotze de la nit quan la central va rebre una trucada que alertava d'un possible robatori.

Un patrulla s'hi va desplaçar i, gràcies a la col•laboració ciutadana, van saber que un home i un dona estaven voltant pel carrer amb una actitud sospitosa. Duien estris a les mans i s'aturaven en alguns dels habitatges amb gestos. Gràcies a la descripció facilitada, els agents van poder localitzar els dos sospitosos i els van escorcollar.

La dona duia, dins d'una bossa de mà, un cisell, unes alicates i un tornavís i l'home portava amagada a l'esquena una pota de cabra.

Posteriorment, els agents van comprova que les portes de dos pisos tenien senyals d'haver estat forçades. La policia els va detenir com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa. Tots dos tenen nombrosos antecedents per fets similars.